Nak 5 set tau!!!

kalu kat tadika or sekolah rendah
kan selalu dpt sales man..jual buku la, jual mcm2 kan
same goes to tadika Ian nie
(takde la selalu..masuk nie dah 3 kali gak la)
so...ari rabu...dia bawa balik borang nie
and the eest part..
Ian awal2 lagi dah request...
"Ian nak 5 set tau, Ian dah tulis dah nie"
tengok.....
bersemangat lagi dia..
siap tulis sendiri
nak 5 set...
1 set RM 15 x 5 = RM 75 set
benda & barang yg sama
nak buat apa banyak2 .. ntah
takde makna la kan
so...just kasi RM 15..untuk 1 set jer
ala..bukan apa pun
just mcm flash card ABC
so......semalam balik keja
laju jer Ian tunjuk..
dah dapat dah ABC nya
tu..senyum la......dah dapat
Learning Alphabet with creativity sticker
emm...suka la diaorang
ada color2 and boleh tampal2....
masing2 excited nak buat..
tunggu weekend la yer
baru seronok layan nie..
kan?

weekend..esok la..
suka ..suka..
HAPPY WEEKEND semua!!!

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. Hamboihh..mak nya teruja betul. kang mak yang layan benda alah tu lebih dari anak. hahaha

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

    ReplyDelete
  2. kekke teringgat dulu zaman sekolah rendah ada form nk beli buku cerita kekeke ... ok la tu rm15 per set janji ian suka ..

    happy weekend !!

    ReplyDelete
  3. hepy weekend to u too dear ;)

    ReplyDelete
  4. Wah ian... Pandainyer mengorder... Pandai cikgu tadika ian ek..jual buku bagai...

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. banyak nya dia nak order sampai 5 set.. hahahah. bijak bijak

    ReplyDelete
  6. pandainya dia siap2 tulis tue nak bape set :)

    p/s : nak order fridge magnet ke?

    ReplyDelete
  7. wah pandainya dia order 5 set, school balqis pun sama, selalu je ada jual itu ini, kadang2 kalo rasa perlu baru kita beli..

    ReplyDelete
  8. mesti ikut mummy dia suka beli buku..sekali oder..amekkkk!!! hehehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...