Baru setengah......

salam semua
good morning!!
happy monday!!
how's weekend???
Mummy Ayu ... semuanya ok...
banyak gak keja rumah yg dapat disettlekan
~ lipat baju, basuh baju
~ kemas almari baju (bersepah2..)
~ basuh peti ais
~ and semalam petang..bawak Ian & Iris jenjalan..
tapi..ada satu nie
baru /2 settle..
apa tu??
baeu baca setengah jer novel nie
emmm..
sbb dok settlekan mcm2 hal
so...tak sempat nak baca sgt
nie baru satu..
yg satu tu lagi la..
tak sempat nak usik pun..
:-(
minggu nie kena abis gak ni...
tak sabar nak tau ending dia
best sgt novel nie

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. kalau falsya dulu kene time gile baca novel boleh abiskan satu hari..tp skang nie dh xmampu dh..hehe..

    ReplyDelete
  2. Biasalah dah ada ni, focus mesti pada anak2 dulu... Klu single lagi, 1 hari sure dah selamat khatam.. Hehhee..

    ReplyDelete
  3. pay day...dah boleh pi beli dah ni...hehehehe...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...