Demam balik?

baru kejab tadi Ibu call...
Iris demam balik...
Teddybear_sick
alahai.....
semalam dah ok dah
petang tu pun elok jer main & makan mcm biasa
sekali...demam balik..
nie yg buat Mummy Ayu rasa nak balik jugak nie....
nie dia budak yg demam...
dah la tu...
ubat yg ari tu pun..kat rumah Mummy Ayu
tak bawak ke rumah Tok Umi
semalam bawak...than tak demam dah..
takde la bawak....
alahai...
harap2 tak de la demam sgt yer..

sekarang nie musim la
cuaca yg panas sekarang nie
tu yg ramai kids yg tak sihat...
:-(

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. moga iris cepat sembuh!
    btul..panas nye semacam skrg ni, uhuhu!

    ReplyDelete
  2. cian iris..mkn ubt dan semoga cepat sembuh yea..

    ReplyDelete
  3. musim ni...along pun x baik2 lagi

    ReplyDelete
  4. belum kebah sepenuhnyalah tu

    mmg tengah hangat lani :)

    ReplyDelete
  5. get well soon iris..skang nie mmg musim agaknye..cuaca pun penyumbang jugak tuh..

    ReplyDelete
  6. budak-budak macam tula...kejap okay kejap demam..buat mak nya risau je kan...semoga iris cepat sihat ek...

    ReplyDelete
  7. sama la ni .. kyreen dok deman pakej ngan selsema..kyra lak selsema je sib baik yg kecik tu x meragam sgt sbb mama dia xleh cuti dah .. over take leave kekkee

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...