Cepatnya......

follow up entry nie...
baru order selasa nie, semalam dah sampai dah..
apa lagi kalu bukan my fav..
v
v
v
v
v
novel
yg buat tak sabar tu
sbb nak baca
jalan cita dia mcm menariks jer
and
tebal gak
so....harus la hari nie gak mula baca....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. amboi...dah sampai dah? bagus la seervice diorang kan?

    ReplyDelete
  2. leh p umah ayu la...nak sewa novel...hehehe

    ReplyDelete
  3. wah cepat2 bc...ibu tgh tgu novel "projek memikat suami"..dh bc blom...

    ReplyDelete
  4. ralit la kak ayu bace novel ni nnt..
    saya, skali dh pegang novel
    rasa nak abeskan baca aritu jugak, hehe

    ReplyDelete
  5. Bagusnya beli novel... Nanti buat review pasal novel ni yer... Tajuk novel macam best je..

    ReplyDelete
  6. Wow! Mummy Ayu ulat buku yaa... same here.. pembaca dan pengumpul novel yang cukup tegarr...:)) selamat membaca :)

    ReplyDelete
  7. jangan lupa share cerita novel ni dengan kitorang nanti yer. :)

    ReplyDelete
  8. i bc novel masa sebelum kahwin....dah kahwin kalau beli novel pun lambatttt nak habis bc :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...