Father's Day Celebration......

salam and morning semua
pagi mood kureng jer..
badan rasa tak sedap & rasa nak tido jer
dah la semalam balik lambat..
sampai seremban pun lambat
:-(
so..meh layan pic & cita..
celebrate fathers day last weekeend
kek...disponsor oleh my sis...Angah
tapi fathers yang ada..
just Ayah..
Daddy & Uncle Amir (my BIL)...keja
my bro..Ewan..lum jadi father lagi
so..Ayah jer..
Ayah with cucu cucu yang bertuah..
bukan main lagi sorang2 pose...
tengok..dah tak sabar dah masing2..
nak potong kek and nak makan kek
and bila dah dapat sorang satu..
baru senyap..
Ian...apsal muka garang ni?
emmm..
and Iris..
alahai..bukan main sopan lagi bersimpuh..
sbb Iris pakai skirt pendek..
kalu salah duduk..lagi la..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. Comelnya anak2 sis.... Geram... Budak2 biasalah nampak kek, diorang yang terlebih excited... Hehhee..

    ReplyDelete
  2. Iris jer cucu pompuan yer... mesti manja ni kan.. hehehehehe
    Apa2pun Happy Father's day.. :)

    ReplyDelete
  3. alahi...sopan betul iris ni la..

    ReplyDelete
  4. wah siap de kek lagi eyh heheh kita simple je masak speggeti pi umah mertua makan2 kat sana just bg present kat FIL dan my asben

    ReplyDelete
  5. tak pernah celebrate hehe
    sebab nye mgm amrul xpenah ada kt kl time fathers day
    wlpon kami bukan jenis celebrate
    nk juga mrasa hahaa

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...