Anak dara tecik Mummy...manja sesgt!!

pic semalam petang...
tgk..sopan santun je anak dara Mummy Ayu nie bersimpuh...
dok busy main kek dia..
bersepah sepah
time nie dia dah cihat dah
cuma kenkadang dia akan ngadu sakit perut
sbb dia tak nak makan sgt
so..perut masuk angin
penat nak paksa dia makan
dia makan..tapi sikit sgt...
jgn hilang pipi gebu tu sudah la..
bila tgk dia sihat & happy mcm nie
senang hati...
hari Isnin tu...dia nangis...sakit perut....
setengah hari dok peluk & dukung dia jer...
balik kinik pun nak memanja..
kecuali time tidur jer....
tu pun kena tunggu dia lena betul2...
baru leh bangun
or..dia tido buai
tetiba lak nak masuk buai balik...
nasib buai kat umah Tok Umi memang ada
and umah Mummy plak..kena la punggah pasang balik...
manja sungguh..
percubaan buat peace.....masih tak jadi2...
nanti jab lagi..cita pasal manja Abang Ian plak..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. ala iris dah potong lambut ekkk... nampak lg chubby but tetap chomelllsss...

    ReplyDelete
  2. masih maintain gebus..so consider ok lagi lah walau demam berhari2 kan

    ReplyDelete
  3. eda ~ tu la.nasib maintain ka..sakit hari tu..

    Farra ~ masih gebu yer..bagus..

    Su ~ maintain...

    Iela ~ :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...