Beriadah di pagi tahun baru

as salam....
selamat pagi jumaat!!!
ceria yer bila hari jumaat kan?
he he he...esok dah cuti
tapi banyaks sgt keja nak disettlekan kat umah plak
apa pun..meh layan pic pagi selasa baru nie
pagi tahun baru..
bawak Ian & Iris main kat playground kat City Park
Ian yg semakin bam bam...
emmm..geram...
Ian...serba hijau....
suka dpt main....
Iris..."nak uai"
buai asyik penuh jer..
org lain main
so..gie jalan playground satu lagi
kat City Park tu ada 2 set playground
Ian...gumbira...senang hati..mood yg sgt baik..
Iris..suka dpt main uai...
Abang Ian pun dpt jugak....
pic yg sama je pose...
love this pic...
"uai aju aju..."
siap nyanyi lagi
tu yg muncung je mulut anak dara tecik tu...
4 of us..
Daddy jaga Ian
Mummy jaga Iris
kena kan? tu yg lagi kuat alasan nak relax dulu..
Ian with his fav Uncle....Apiq...
bila jln sama..
dr belakang baju sama ada nombor
so ... Mummy snap satu...
"Selamat Sarapan Semua!!!"
makan apa pagi nie?
Mummy Ayu masak nasi guyeng pagi nie
plus
freash cuts fruits...
chewah..jab lagi share ek...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. sarapan nasi goreng je pagi ini :) sonok tengok budak2 main kan..hehe

    ReplyDelete
  2. nak nasi goreng jugak leh???huhuhu..badan sakit2 tak larat nak pi buat sarapan..=(

    nway, suke tgk budak berdua tu enjoy kat playground..sonoknye klu pregnen this time btol2 kuar anak lelaki..lehlah sepasang gak cam ian n iris..=D

    ReplyDelete
  3. morning! kite sarapan nasik lomak..hehe..with neslo panaz!

    oooh mkn cunlah iris, geram...!
    Ian pulak makin encem, dh besar ramai aweks nk ngurat ni..hehe..

    ReplyDelete
  4. best tengok anak2 yang hepi main2!!

    ReplyDelete
  5. aku 3 jam lagi baru nk sarapan . now baru kul 4.00 am .. cannot sleep arr.. huhu

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat pi palyground ek, kalo balqis ni suka benau smpai tak mau balik la jawabnya, comey iris berambut baru

    ReplyDelete
  7. ramai plak yg beriadah di thn baru..aku pn g joging..hahaha

    ReplyDelete
  8. sonok kan bile tgk anak2 hepi main kt playground :)

    ReplyDelete
  9. Huda ~ samalah kita..bila anak2 happy..kita pun happy..

    lily ~ meh join sarapan kat sini meh...
    insyallah tu..scan nampak boy ker?

    mamalieyna ~ selamat sarapan!!. :-)

    mama rifqy ~ yup..betul3...

    Fida ~ napa tak leh tido lak tu?
    windu org kat M'sia yer..
    we miss u dear...

    Anje ~ tu la...suka sgt diaog...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...