Wayar apakah nie??? cuba teka...

wayar apa nie...?
teka...tapi tak de la hadiah
sbb jawapannya kat bawah nie jer...
!
!
!
!
!
!
bawah cikit lagi...
!
!
!
!
!
!
wayar tipon Iris....
hah..tipon nie leh cakap tau
memang beli sepasang
"elloo..daddy anne?"
"Daddy work la dik"
see...main 2 beradik......
ok..rehat jab...
kita minum dulu.....
Ian nak main car plak
Mummy suruh smile la plak..
tapi hero Mummy ok ajer
sporting tul .....
pssttt...sowie entry sebelum nie..
gurau jer tau...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. Cantik tel iris tu..berkenanla..tapi baru beli walkie talkie pink utk cik Mia saya..
    psst ayu,night dress & busha pant iris tu,anak dara saya pun ada sejibik hahaha..tapi anak dara saya kalau pakai baju tido tu dengan panties pink tu la.ngada makcik kecik tu..sopan Iris..

    ReplyDelete
  2. tipon menan pon ada wayar panjang2 yer...canggih

    ReplyDelete
  3. Emy ~ baju tido tu memang dress, tapi bila Iris pakai selak sana sini..lagi kureng sopan..so ayu pakaikan busha pants tu..he he he

    eT ~ tu la..Mummy dia yg berkenan sebenarnya..

    ReplyDelete
  4. hikhik, so sweet la tipon ian n iris tu,
    masz pon ader jugak nak bli tipon untuk aisha, tapi blum jumpa yang bekenan lagik..

    ReplyDelete
  5. da ade tepon nie bole la call auntie kat sini.... :P

    ReplyDelete
  6. Bagusnya.. Boleh main baik2 sama2...
    Suke tgk..
    Jom join green contest
    http://sitynazueharosly.blogspot.com/2010/12/green-contest-by-gadeschermin.html

    ReplyDelete
  7. hehehe...nasib baik beli sepasang tipon tue..kalau idak takut berebut kan..:D

    ReplyDelete
  8. waaa sweet ler phone tu...pinky2 lagi...byk btl ian pnya car...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...