Our destination is.....here!!!

tengok 1st pic nie pun dah leh agak kot
kami ke mana semalam
tak padan sakit kan?
he he he..
actually Tok Umi nak gie hantar brg at my sis
dia baru start belajar kat Poli (tukar tempat study)
so.....amik kesempatan la kami nie.....
Tok Umi masak2 lucnch
tapau..picnic kat Port Dickson
Ian & Iris time nie dah nampak makin ok...
cuma tinggal demam jer
baru sampai....
Ian..laju jer tukar uniform..
and Iris pun..bila tgk abang dia dah tukar baju
dia pun nak....
nampak ice cream..dia pun nak
tapi makan cikit jer...
Ian..excited sgt..
seronok dia sbb dah lama gak tak gie mandi2 mcm nie
kena tanam kaki dgn Wani & Apiq
see...kaki dah kena benam....
and tetiba lak
Mummy dpt idea nak posing2 ngan Daddy....
nak tgk pic posing kami?
he he he...
nak gak posing2 angkat2 mcm Ayu Ibu Damia
tapi nie posing2 spontan la...
kelakar sgt
dah la jari Daddy tu sakit
suruh angkat2 lak...
pas tu Daddy dah seksi..
tu yg Mummy cover tu......
ok..pic angkat2...
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
next entry..sabar ek..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. wah berjimba2 kt pd ek

    ReplyDelete
  2. hahaha...baru nk tgk pic angkat2..kena tunggu da..^_^

    syoknye ke pantai!

    ReplyDelete
  3. bestnye la g piknik2 kt pd..sian ur hubby terluka plak yek..

    ReplyDelete
  4. oww...cekcinya ian...best pi pantai lama dah tak pi sana

    ReplyDelete
  5. Nana ~ tu je yg dekat..

    mamalieyna ~ dah tgk lum?

    suziey ~ tu la...

    Anje ~ he he he..hero kurus...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...