And lastly..alhamdulillah...

entry last pasal sunat (last Net)
dlm lul 12 mcm tu
Acu balik
dengan selamat & jayanya
berjaya disunat
tak lari pun..he he he
boleh senyum lagi tu.....
kuatla..
Tok Abah kata Acu tak nangis pun
cuma time kena bius tu jer la beradoi sikit
Acu terekedek2 jalan
nie lagi adventure...
nasib tak banya anak tangga...
me hero....terdiam tgk Acu dia balik mcm tu
tadi pagi tengok ok jer..
siap kena mandi bomba
apa yg di bawa balik....
2 beg nie
isi dalam...
see....mcm2 ada...
siap kain pelekat lagi
sekali tu Mummy Ayu ingat..
bekas ada air color merah tu ubat cuci
rupa2nya....'benda' yg kena potong tu
eeiiii..scary....untuk ditanam kata Tok Abah
seronok+ngeri gak tgk org kena sunat ni
Tok Abah kata..lepas Acu..
ada sorang budak tu..siap jerit2..tak nak sunat
kalu Mummy Ayu ada..best tu amik gambar
tapi mengenangkan Mummy Ayu pun ada anak lelaki
mcm mana rupa la time Ian sunat nanti
and....Acu...lena dah
and khemah pun dah siap pasang...
------

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. huiiisshhh musim ek skrg nih .... dah besar la ni ek ...

    ReplyDelete
  2. eima ~ dah bujang la dik Ayu..
    tunggu time anak plak..

    Net ~ he he he..nanti time hero kita mcm mana lah...aku sorang..ko dua..
    adventure nak jaga tu..

    ReplyDelete
  3. alahai... relex je adik ayu tu ye...

    ReplyDelete
  4. sekarang ni musim budak2 bersunat kan..

    ReplyDelete
  5. a'ah kan.. sekarang ni musim budak2 berkhatan kan

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...