Hadiah dah sampai dah!! Ma acih Untie Zety!!!

semalam petang..balik keja..
Ian dah menjerit tunjuk bungkusan nie..
dah leh agak dah dr sapa
as usual...bila Ian dah tunjuk kat Mummy..
dia yg bukak...siap kasi ketas tu kat Mummy
untuk amik gambar la .. pandai tul
tapi sian dia sbb yg dlm tu bukan untuk dia.....
nangis jugak la kejab..tapi pas bodek2..ok balik..
ini dia baju yg Iris menang kat sini...
dr Zety..
cantik kan?
Iris suka sgt..Mummy Iris..lagi suka..
he he he...
nak tgk Iris pakai ke dress nie...?
nak ker?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tak yah la kot...
lain kali la......
nak jugak....
v
v
v
v
oklah...
ini dia..
tapi duduk la plak
busy baca story book la konon...
ha..bgn dah..
just nice je ngan Iris
tapi nanti kalu pendek..
Mummy leh pakaikan dgn tight or legging kan
tu untungnya dress nie..
wah..dah tenyum tu..
ma acih Untie Zety..Iris suka sgt...
tapi...Mummy suruh tukar baju tido plak
Iris nak pakai baju nie jer...
so.....
jom lari.......

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. waaa.. iris sangat cumilll..
    kiss siket

    ReplyDelete
  2. memang cantik ah baju tu...lain dari yg lain..tak macam biasa bunga dia

    ReplyDelete
  3. so sweet la baju tu sesuai bangat dengan iris yang cute tu

    ReplyDelete
  4. subhanallah..cantek sgt2 iris pakai...tau x ayu, iris nikan ade iras2 maryam sket tau..zety tgk dok bygkan maryam klu dah umo 2 taon pki dress ni sure same mcm iris ;)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...