2011 - 1st Organizer

as salam..
morning kengkawan...
selamat hari jumaat
hari untuk kita bergumbira
(semalam salah eja la Net..dah ebtulkan dah..)
dah sarapan? sarapan apa?
(soalan wajib)
he he he..
nak share kat sini
1st organizer yg Mummy Ayu dpt semalam
organizer plus table calender
dr petronas
cantiks kan?
yg organizer tu..luar dia..leather lagi
sgt class...
close up cikit...
ha...cantik kan...?
jelous tak?
nak tak?
Net..ko nak???
free je...
tapi sayangnya
sbb Petronas tu
(kalu bak kata anak Ezan....Lyna..PONAS)
diaorg kasi sebuah jer...
untuk boss Mummy Ayu
bukan untuk PA dia...
cedihnya...
tapi agak2..boss Mummy Ayu nak kasi tak
kat PA dia yg terbaik nie....
emmmm...
Selamat sarapan!!!

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. cantik2 saje je bagi jeles tau, nak satu boley

    ReplyDelete
  2. kuih dua...nasi lemak bungkus dua...gila makan banyak hari nih..stress...:(

    ReplyDelete
  3. suziey..depa kn bff..kena hobi yg sama


    **ayu, kita mkn kt pizza

    ReplyDelete
  4. CANTIK..
    i hv got none... tapi aku x retilah pakai organizer ni..aku jenis tulis sume kat buku2 conteng ni je...

    organizer yg ada utk tulis monthly bajet aku je.. heheh

    ReplyDelete
  5. patut PONAS pun bg la kt PA, sbb PA yg akan uruskan jadual bos...hehehe..betul x mummy ayu

    ReplyDelete
  6. ehehe, takpe ayu, aku organizer skema2 corporat nie....dapat ok..tak dapat pun ok jer....kalau organizer tu ada gambo cantik2 mau aku gila...nie aku cool dulu muahahahahahaha

    ReplyDelete
  7. jeles gak aaarr.. sebab ada lambang petronas tu.. eemmm dari co kita...sendri pun tak dpt

    ReplyDelete
  8. ada gak dpt banyak supplier kasi
    tp xpenah bertulis pon smpai la hjg thn agagaa
    sebok dok tulis blog jek

    ReplyDelete
  9. Anje ~ bukan ayu punya.boss punya la..

    Su ~ napa tu stress?

    suziey ~ tak la gitu sekali...

    Amy ~ he he he...pizza ..cedap..

    Sheila ~ aku kena ada 2..satu untuk program boss, satu untuk aktivit, plan aku, satu buku nota...

    mamarifqy ~ kan...tapi tak dpt kat ayu pun..cedih..

    mamasue ~ sgt sokong..tapi non hado..

    net ~ ko memang....tapi kalu akudpt extra..kasi ko nak kan?..he he he..

    Rina ~ tu la..tak dpt pun kat ayu sbb satu je..

    Nana ~ ayu memang memerlukan...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...