Selalunya entry tanpa pic..tapi....

he he he....
entry tadi tu....takde storynya
selalunya entry takde pic
Mummy Ayu entry takde story...
sebenarnya upload pic pagi tadi before kuar lunch..
pas tus et masa untuk autopublish
than buat entry bapak baling anak tu
than ingat baru nak tulis story kat entry pic Ian tu
sekali geng dah ajak kuar tapau lunch
tu yg kuar entry tanpa kata2 tu..he he he
---------
pic snap semalam petang gak
time tu Ian tgk mamai nak tido
tu pasal muka masam jer...
tapi bila sakit tu....memang sama2 manja
ada sekali tu..
dua2 berebut nak duduk ngan Mummy
sorang kiri, sorang kanan
tak sempat nak snap sbb layan diaorang sakit
pas tu Mummy Ayu ckp kat Ibu
ha..nie sbb la cukup 2 jer..
kalu ada sorang lagi, nak duduk kat mana plak?
alasan yg kukuh tak?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. mcm2 kerenah anak2 kan..anak2 ko dh sihat..Nureenku lak demam..:d

    ReplyDelete
  2. Gie ~ tu la..aku baca gak tadi..harap cepat la nureen sihat..
    tak suka kan bila anak2 sakit..sian.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...