Photoshoot dgn Iris plak....

time : Sunday morning
location : on Iris's bed
PS by Mummy...
----
he he he..
saja je layan Iris main2 kat atas katil sunday morning lepas
baru tukar cadar
so...Iris dok suka la..
"antik...."
suka dia cadar Tok Umi jahitkan
hadiah buzzday dia ari tu...
sekali mood tgh bagus
Mummy pun layan je snap dan snap dan snap
ini lah antara hasilnya....
wah..sukanye dia..
senyum Iris..!!!
chewah...dia buat pose lentok plak...
"ayyyanggg bear bear!!!"
mainan pun tak lepas tu...
Mummy...cepat amik gambar adik nie
peace....
pas tu dia dah start main
bear bear duduk sini....
meh main ngan Iris tau!!
Untie nak join tak???
puas la dia aturkan bear2 tu
peluk baby plak....
baby dok sini ngan bear bear yer...
kiss baby cikit......
muahhhh!!!
ha...main nie meh!!
bear bear tekan kat sini..
mcm nie..
bear bear pink plak
tekan sini....
(lawak tul time nie..
Mummy dah gelak2 dah sbb dia dok la amikkan
tangan bear bear tu...tekan mainan dia)
dah la Mummy...
cukup la tu....
lain kali plak yer...
sgt seronok tgk Iris main pagi tu
time nie Ian tgh main ngan car dia kat depan
so...tu yg aman je dok layan Iris main
sambil amik gambar dia...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

14 comments:

  1. iris..
    cun,mmg cun.
    comel sungguh budak nih.
    geram acik nengok!

    ReplyDelete
  2. woooo byknya bebear iris..aunty nk sketul bole x :p

    ReplyDelete
  3. seronoknya anak dara dah ebsar gini
    tak sabr pulak nk anak besar bila tgk gmbr iris ni
    tp ada masa tak nak dia cpt2 besar
    rindu time dia baby!!

    ReplyDelete
  4. alahai..cutenye iris....terhibur lieya tgk aksi die...manje sungguh....he he he....

    ReplyDelete
  5. banyaknyee bear2! sinonim ngan girl! bila la umah nak ade bear2 yang banyak cengginii gak..ahakssss

    ReplyDelete
  6. amboi, comeynya iris.. byknya bear dia.. nk 1 bole ;)

    ReplyDelete
  7. ayooo...kiutnye awak ni!!! xsabar bk tgk iris pki dress adiah tu..sabo yer iris,aunty nk pos esok

    ReplyDelete
  8. comelnya iris..salam kenal..first singgah..

    ReplyDelete
  9. amboiii bukan main suke iris haaa
    banyaknya bear diaaa .. kalau anak akak nieee ... nak tidur jer semua dia campak bawah .. huhuhu

    ReplyDelete
  10. amboiii....banyak nyer gambar si comel nih

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...