Story book & Story telling

lunch semalam kuar ngan kengkawan opis
sebab my BFF busy berkhidmat untuk negara
kami gie SOGO
mamam nasi ayam
pas tu jenjalan
Mummy Ayu dok belikan something
untuk anak geng blogger gak..
dia sunat..so..jumpa dah...
and as usual..of coz belikan little something
for Ian & Iris
comel tak?
so..malam semalam..pas dinner
(tapau KFC jer..malas masak)
kena lah layan diaorang baca buku baru
sebelum tu wajib posing2 dulu
love this pic...
sweet je..pandai lak anak dara bam bam tu senyum
Ian...tak boleh nak nafikan..
he he he....
pas tu ...larie...
leka dgr Mummy bacakan buku baru..
semua cita pasal fish...
BI plak tu
pas tu..cita dlm BM plak..
Ian..kusyuk jer dgr.....
Iris suka..sbb byk pic fish & colorful
and 3 of us..
malam tadi pakai baju tido sopan
so..leh la snap sikit2...
he he he...
-----
Ian....cepat ingat & daya ingatan dia tajam
sbb tak lama pas Mummy cita
dia boleh citakan balik
walaupun ada salah sikit sikit
and ada 2, 3 cerita yg dah lama & selalu Mummy cita kat dia
dia boleh citakan balik...
seronok bila layan dia citakan balik tu

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. rajin erk ian dan iris nih... tp iris makin chubby la... geram nak cubit pipi iris tuh... hehehe...

    ReplyDelete
  2. suke giler tgk gmbr 1st ian n iris tu..sweet sesangat!

    ReplyDelete
  3. suke aku nengok 3 of u nie.. penuh jer aktiviti korang.. aku nie blur2 nak bagi aktiviti ape kat farrihin nie..

    ReplyDelete
  4. Sukanya 2 beradik tu dpt buku, bdk2 ni daya fikiran mmg tajam & cepat, rajin2 baca buku nti mummy beli lagi yer..

    mummy pun rajin gak bc buku utk Ian & Iris, sama2 rajin.

    ReplyDelete
  5. ayu, boleh tak tolong usap2 pp iris tue...geram sungguh! gebu...

    cantikler buku2 tue... kat dalam sogo ke?

    ReplyDelete
  6. waaaa bestnye dpt story book..best ler layan story telling klu ank sporting nk dgr..aku dok cite ngn aQeel..sebaris aku baca..10 baris dia tanya aku mcm2..terus tutup buku tido je la..haihhh

    ReplyDelete
  7. wah bestnya suka dua beradeq tu dapat buku ek, balqis pun suk abuku ni siap soh mama baca sampai habis lagik

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...