Tukar tukar la plak...

as salam..
morning kenkawan....!!
dah sarapan???
sarapan apa?
pagi nie Mummy Ayu sarapan nasi guyeng masak kat cafe tadi
ngan nestlo ais..yum yum..
tapi lum sarapan lagi..gie jengah umah kengkawan jab
plus update kat sini dulu...
so...cita pagi nie..
cita apa lagi kalu bukan cita gelagat anak2...
semalam petang..time nak sampai umah la
anak dara bam bam nie meragam plak
tak nak duduk atas car seat dia
siap diri2...so..Mummy pun cabut
kasi dia duduk atas kerusi..pakaikan sitbelt...
meh tgk gaya dia..
mcm org besar jer....
tapi jgn terpengaruh dgn pic yer..
sbb nye tak lama lepas tu..dia bangun balik
tak nak pakai sitbelt plak
alahai...
yg car sit tu letak la kat sit belakang
apa cita plak...?
Abang Ian plak yg masuk..
nak jadi baby balik ker?
tgk..dah telebih sana sini...
Abang Ian dah besar..
mana leh duduk atas tu..
tu yg Mummy Ayu kata...
diaorang main tukar2 plak
mujur nak sampai umah dah time nie
kalu tak...hilang suara Mummy sbb dok bising kat diaorang
mana nak drive lagi
penin jab....
-------------
pssttt...Anje , perasan tak overall yg Iris pakai tu
Anje yg kasi last year..still muat lagi
and still besar sikit..
tapi bagus la sbb leh pakai lama lagi...
------------
ok...dah update
nak gie sarapan jab
jom sarapan sama..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. hahaha...boleh ian masuk dalam baby car seat tu...ekekek..

    iris pun makin comell dah...tapi sama gak ngan ayyunie..sama bam bam...ekekeke

    ReplyDelete
  2. hensem plak aku nengok Ian arini.
    huhuhuhh..
    tetiba plak rasa dia hensem macam T.O.P (big bang)
    huhu
    ensem,ensem.

    ReplyDelete
  3. hehe.. klako la plak.. nak jadi org besau ye iris tu

    JEMPUT KE BLOG:ALL IN ONE

    ReplyDelete
  4. ikutkan ajelah ayu...yang penting diorang tu bahagia n sukakan....

    ReplyDelete
  5. wah baju yang kita bagi tu ek, oerasan time gambo pertama tu then baca sampai bawah rupa2nya betul

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...