Chef Daddy Accident di kitchen

nama pun chef kan..
kalu accident tu....kat kitchen la tempat yg berisiko
so..on saturday petang tu...Daddy accident kat kitchen
tangan Daddy kena pisau
time asah pisah...
uiii...of coz la pisau tu tajam's sesangat
so....luka dalam
tapi part yg paling best tu...dia leh cuci..balut & sambung keja
sebabnya..busy tahap gaban....
so....malam balik keja dlm kul 10 lebih tu..
baru dia gi kinik
kena 3 jahit..
tengok....
hero chef Daddy nie
kena blur sikit pic nie
sbb mcm sign f.....
tai sebenarnya nak tunjuk jari yg kena tu....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. huhu
    pisau2 chef mmg tajam2 weih.
    huhuhh

    ReplyDelete
  2. aku ngeri skit kalo time kt kitchen kena pisau..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. adoi
    ngeri
    hehe xpe tunjuk mcm tu sebab
    nak tunjuk tgn yg luka
    kita tak fikri bukan2 hahaha

    ReplyDelete
  4. heheh...nana bahaya tu,t nana teringat2 23cm....

    ala siannyer luka,tang kena jahit tu.....mst sakit.....

    ReplyDelete
  5. heheh...nana bahaya tu,t nana teringat2 23cm....

    ala siannyer luka,tang kena jahit tu.....mst sakit.....

    ReplyDelete
  6. la siannya pisau chef ni memang tajam2 belaka kan,

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...