Plan nak ke sini tapi....

as salam ...
how ur weekend kengkawan?
success...???
mine...minggu ni kureng sikit
sbb plan yg dirancang..tak menjadi
sbb..kena la baca entry semalam...
tapi nak buat mcm ne...
so..plan ahad lepas nak ke sini
(dah cita dah kat Suziey & Net dah)
tapi dah Ian & Iris tak sihat..tak jadi la...
Ian dah excited sgt....nak tgk dino
bila dia sakit nie pun ingat lagi
tapi nak buat mcm ner...
plus nasib pameran nie lama lagi
so...banyak masa lagi..
next time yer Ian....
and keputusannya.....we decide balik
tinggalkan Ian & Iris kat Tok Umi untuk sehari dua nie
so..plan hari nie Mummy Ayu berulang dr sban
and esok plan nak amik cuti sehari...
tapi sebab Iris still demam lagi malam tadi..
Mummy Ayu terpaksa gak EL ari ni
so..kelam kabut cikit la hari ni sbb
pengganti yg selalu ganti Mummy Ayu tu tak de
kena la calling2 selalu dgn opis
untuk make sure semuanya ok.
sowie boss...
pic Ian waktu baru sampai sban sabtu petang
lentok jer...
sian sangat...
Sabtu pagi tu..ibu & family gie picnic kat water park
diaorg ajak join..
tapi malas nak ikut sbb ingat nak kemas umah
sbb ahad nak gie jalan kan
sekali tu..jadi mcm nie
so....memang tak leh ikut
plus umah pun tak kemas
sekali ptg tu .. balik sban
..lain plan..lain yg jadi
Kita hanya merancang..Tuhan yg tentukan
and Iris...pun moody jer...
(baju yg Ian pakai nie..baju Ian masa 2nd buzzday)
ok tak Iris pakai?
ok....sambung lagi jab lagi....
(most of entry ari ni....autopublish...
kalu ada yg tersilap here & there tu..sowie yer)

20.12.10 @ 1.40 am

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. ayu kita pon ada plan nk g tgk dinosur
    tp kena tgu amrul blk nanti la

    ReplyDelete
  2. Kita pun plan nak pegi tgk dinosaur maybe dalam minggu ni..tak nak pegi weekend padat orang huhhu

    ReplyDelete
  3. wahhh ader dinosour yer...mesti best ni..

    nak buat cam mana..kita hanya merancangkan...huhu

    ReplyDelete
  4. alahai siannya ian&iris...get well soon ya cayang

    ReplyDelete
  5. ya aallah ya tuhanku..memintaklah budak berdua nie tak deman timen besday party imran and irfan nanti...amin.......

    ReplyDelete
  6. xpela.. nanti bila keadaan dah ok, blh la bwk dua beradik ni p tgk dinosour.. best tu.. lya pon rasa teruja.. tp jauh la dr trg ni.

    ReplyDelete
  7. smga lekas sembuh anak2 k.u..kesian je dgr,slalu diorg sakit..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...