Semalam petang......

lama dah tak posing2 time drive balik keja
semalam petang....balik opis lambat
so..jalan jam...
tak nak boring...layan la snap pic Ian & Iris
"Mummy..ada pakcik tu ckp Ian encem.."
ye ker encem hero Mummy nie?
rambut pacak2...tapi dah panjang...
Iris...dah mcm nie dah adik duduk dlm car seat tu....
dah besar la katakan....
nak tukar car seat abg Ian tu
tapi tak tukar2 lagi....
sbb car seat tu mcm leceh la nak pasang
smile.....ok aje Ian....
apa yg adik tengok tu dik?
peace....
pas tu kacau Mummy nak amik gambar adik...
-------
bila layan karenah anak2...
sambil memandu..
jadi leka .. walaupun jln jam
tapi hangin tetap hangin bila pemandu lain
bukan main..cilok sana, cilok sini
tak respect pemandu lain..
tambah2...kita nie perempuan...
kan????

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. ahah
    ragam dua beradik
    tpi mcm aku
    mmg confirm arr setot mmg suke interprame klu amik gmbo adik dia.
    dia pasan yg dia tu ensem jugak.
    sama mcm Ian

    ReplyDelete
  2. mamawana ~ :-)

    Ayu ~ lebih kurang je Ayu...kita kan seri...sepasang..sulong boy, 2nd girl..ragam..of coz sepesan je..tapi sgt enjoy kan?

    ReplyDelete
  3. hehe...tips tuk ilangkan boring dikala jln jem..eina pun dah apply ni..hehe..

    spt biasa, Ian kacak boy, n Iris comei girl..hehe..

    ReplyDelete
  4. balqis suka gula2 lolipop tu panyang jumpa mesti nak punyer, kalo jalan jem tension giler kan rasa nak terbangkan keje je

    ReplyDelete
  5. mamalieyna ~ kan...? tak la boring layan jam..tapi kalu org keta sebelah nengok..apa la keja budak nie?

    Anje ~ samala..ayu bukan suka sgt sbb confirm melekit2...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...