Kau la penyelamatku!!!

apa kah kena mengenanya pic gadis ini dengan tajuk entry????
emmmm....???
musykil???
sebenarnya penyelamat Mummy Ayu bukan gadis dlm pic tu
tapi....
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
kepada si dia
kerana telah sudi membelikan ini
untuk diriku yg sgt memerlukannya
sbb tak bawak bekal dr rumah hari nie
sbb ingat dlm laci kat opis ada lagi.....
ma acih yer!!!!
muah muah!!!
apa kah yg dibeli oleh si dia???
!
!
!
!
!
!
!
!
ini lah brg kecemasannya.....
he he he......

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. nett
    aku dah agak dah..

    ehehe
    dia pnggil ko paparazi weih
    amik gbmo saje.
    tergelak aku baca entry dia tadi

    ReplyDelete
  2. time-time pendarahan, benda nie penting..tu laa lenkali jangan buat schedule dato jer..schedule pendarahan diri sendiripun kena wat....nie yang aku nak membebel sampai balik kerja nie..then singgah charles & keith..sebab ada diskaun besau-besauran, then kalau cantik akubeli kalau tak cantikpun aku beli...then baru balik tapi sebelum balik singgah beli big apple dulu kot..bukan utk ko..tapi untuk jiran sebelah.....haa kan aku dah bebel....

    ReplyDelete
  3. Ayu ~ dia gak yg ajar aku jadi paparazi nie...

    Lelord ~ he he he..

    Net ~ amboi..bukan main lagi ko bebel..pas tu apa plak kaitan dgn charles & keith....bab big apple tu aku leh ampun lagi...nak la jugak wei...b'fast esok mcm teringin je nak makan big apple..sedap tu..nak.....

    ReplyDelete
  4. lain kali simpan dlm laci opis ...keta ... tkt emergancy lagi ..hehe

    ReplyDelete
  5. hahah...dah agak dah...nasib ader BFF kan...hehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...