Posing2 di playground versi Ian & Iris

sambung cikit lagi pic2 kat playground ptg isnin lepas...
sampai2 je Ian layan buai..
Iris pun..but buai yg kat situ tinggi cikit
so..dia tak nak..
Iris main gelongsor la
tapi tak aci..sbb dia tak nak tangga
Mummy yg angkatkan..
than layan Ian posing2..
as usual hero sorang nie
kalu mood ok...posing leh tahan gak...
love this pic...
buat muka manja plak
lagi dan lagi..
dia dah start nak manjat dah...
see....muka Ian jer..
pelbagai aksi....
and tak leh tinggal aksi peace dia...
Iris plak..bila suruh muka comel
hah..nie la muka tomei dia..
tomei sgt la tu sampaitak nampak mata..

and nak buat peace
tak jadi2...
he he he...
pas tu Mummy suruh posing kat cini
telentok2 kepala...
lawak tul..
love this pic....
last pose....
* baru balik kuar lunch dgn Net & Suziey....
tapi kami berdua tak amik gambar
kasi change Net buat entry....
so..tunggu entry dr Net...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. ouh suka tgk iris..soooooo cute n sweet..hiks..ian ni muka dia matured la..mcm hero remaja dh ni..

    yezzaaaa dh kuor dh n3 tajuk paling panjang di abad ini..

    ReplyDelete
  2. iris siap lentok2 kepala tu..hehe

    ReplyDelete
  3. suziey ~ ha ha ha..tu la aku kata Ian coming soon hero remaja
    ah ah.aku dah baca & dah komen pun..he he he..

    Ayu ~ tu la pasal...he he he..

    ReplyDelete
  4. suka pic yg third last tu, Iris cam budak besar dah..cute sgt!

    ReplyDelete
  5. pandai tol iris posing ek...so sweet la ian pun ape kurangnya dah leh jadik model dua2 ni...

    ReplyDelete
  6. mommy,kedua buah hati ni ada bakat jadi model...serius comel.ekeke

    ReplyDelete
  7. Siti Hajar ~ tu la..dah makin pandai lak posing..suke..

    Anje ~ ngikut abg Ian kot...

    Mommy Yen ~ teringin gak nak cuba bakat tapi tak tau nak mula kat mana

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...