Shoutbox ku tak boleh ku shout...

apa lah punya tajuk entry
tapi itu lah kenyataannya....
shoutbox Mummy Ayu kena block kat opis nie
spt di bawah ini....
nie kat blog Mummy Ayu dan di sini...

blog contest Mummy Ayu
itulah sbbnye..persoalan di situ tidak dpt dijawab...
kalu dpt tgk tu kejab2 aje
mcm tadi..bukak dpt tgk jab
yg sempat tgk..Mamalieyna tanya
kenapa dah lama tak jawab kat sini
sbb inilah
and ada yg tanya
kat mana beli baju tido untuk pemenang contest tu?
kat blog kan banyak jual
tapi Mummy Ayu beli kat kawan punya kawan...
kengkadang..rasa nak delete je sbb bukan leh view..
maybe akan delete gak...
tapi nak renovate blog next year..so nak arrange balik
azam tahun depan
kalu nak tanya/ komen..
better kat komen je..senang..
ok..ma acih!!
tgh edit pic kuar lunchdate tadi...
tungguuuuu...!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

Jemputla komen di sini...