Hero di hati Mummy Ayu

cita pasal hero pujaan plak kali nie
minat sangat kat mamat korean nie
kira nie bf Mummy Ayu la kat korea
perasan jer..
dia bukan nye kenal kita pun..
he he he...
pas tu...minat jugak kat edward nie
nie pun bf gak nie...
kalu dlm malaysia plak
suka tgk Adi Putra
lakonan dia mantap...
plus encem...
tapi....mamat nie lagi encem...
my hubby aka Didi...
dah sah sah cinta ku berbalas.....
and of coz la...encem boy Mummy nie
pujaan no 1 rasanya sekarang...
sama level la ngan Didi
(boleh ker)
my hero.....
Ian
pic posing malam tadi...
bila tgh good mood
senang la
tgk...selamba jer...
pas tu ..
ada posing baik punya....
tapi muka plak tak ok...
buat la muka encem cikit Ian...
emmm...ok tak Ian pose mcm nie?
he he he..
sapa kah hero di hati korang plak????

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

16 comments:

  1. ramainye hero mummy ayu ni eh..kalau rina, ofkoslah chenta hati is my superb hero, kuikuikui..ade yg nak muntah tak?!

    ReplyDelete
  2. suka suka entry nih...nak buat jugak la...hehehehhehe :) mohon izin naaaa

    ReplyDelete
  3. hero yg 1st tu memang encem... hehe

    semestinya la husband & anak bujang nan sorang tu hero di hati ini... hehe

    ReplyDelete
  4. hero kecik tu bofren aunty sheila jugak hehhe

    ReplyDelete
  5. yang last tuh paling encem.. tapi yg 1st tuh pojaan hatikuuuuuuuuuu... >_<

    ReplyDelete
  6. Hero I yang berbalas pun 2 org gak...ekekeke...

    ReplyDelete
  7. hero yang pertama tu kita suka time citer winter sonata, suka time dia sekolah, ha...ha...tapi hubby tetap menjadi pujaan hati kan

    ReplyDelete
  8. ooooh minat gk kt hero no.1 tu..tp paling utama ofcoz chenta hati plg istimewa hubby n anak! hehe..

    ReplyDelete
  9. banyaknya hero..
    mintak pinjam yang no 2 boleh..hehe

    ReplyDelete
  10. amboii..bukan main posing ya

    na nak yang 1st!!heehhehe


    *** kak!! hadiah da sampaiii..thanx year! sgt chanteq!! suke!! nanti na buat entry ya..baru je sampai hadiah!!

    ReplyDelete
  11. eh?...ko lupaaaa.....ada satu hero yang ko selalu angau dulu...ko ingat tak dialog nie kalau jumpa hero tu..."akak....singah akak....." lupa?...alaa mamat bangla kat central market tu..yang jual roti nan tu....yang ko kata encem tu....alaaa dah jumpa edward cullen takkan lupa kot....aku jadi mangsa bawak ko jumpa dia..ingat tak?.....ngan2 aku kena paksa beli roti nan dia....ingat?....yang bila dia takde..ko rindu tu......nampak tembikar pembakar roti nan tu pun jadi lahhhh...eheheheheheheh.....ingat tak? lepas pantang kan ian dulu, terus bawak ko jumpa dia......ingat tak?....ehehehehehehehhe

    ReplyDelete
  12. takpe..nanti aku gi tengok, dia ada lagi tak? ker...dah kena halau balik kampung.......kalau ada dia aku amik gambar dia utk tatapan peminat ko ....eheheh baik aku nie.....^_^

    ReplyDelete
  13. owh edward...
    encem sungguh

    ReplyDelete
  14. hero pujaan tetap encik suami keh keh keh yg lain spare tyre buleh heheheh

    ReplyDelete
  15. amboi2.. kemain lagi hero berposing ya..
    eemmm sama la kita hero di hati adalah somi ku tercinta.. dan putera kesayangan

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...